Hotel Mitland

Website

www.mitland.nl

Whirlwind heeft de website van Hotel Mitland in Utrecht ontwikkeld. Dankzij de vele foto's krijgt de bezoeker een goede indruk van het hotel en de mogelijkheden. Zo beschikt Mitland ook over een restaurant, bowlingcentrum en vergaderzalen.

Hotel Mitland is een 4-sterren-hotel in een groene omgeving aan de rand van Utrecht, op 10 minuten afstand van het stadscentrum. De website is in een volledig nieuw jasje gestoken en voorzien van een mobiele versie voor smartphones. De website van Mitland Hotel Utrecht beschikt over een transparante vormgeving waarin de foto's een belangrijke rol spelen. Hierdoor krijgt de bezoeker een goede indruk van de faciliteiten en de unieke groene omgeving. De website bestaat uit 4 taalversies, te weten Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Via de site worden ook de uitgebreide mogelijkheden van de vergader- en congresruimtes behandeld. Bovendien zijn via de website van het hotel ook de eerder door ons ontwikkelde websites van het restaurant en de bowlingbanen van Mitland bereikbaar.

Zalenformulier

De website van Hotel Mitland is voorzien van een interactief formulier waarmee de bezoeker een prijsindicatie kan opvragen voor het huren van een vergaderzaal. Hierbij worden zaken zoals het aantal personen, de dagdelen, eten en drinken, audio/video-mogelijkheden en de tafelopstelling geselecteerd. Vervolgens verschijnt een overzicht van de zalen die aan deze wensen voldoen. Tevens is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Zoekmachine-optimalisatie

In samenwerking met het hotel is de vindbaarheid van de website verder verbeterd. Zo is de hotelsite gestegen bij een groot aantal zoekwoorden die voor dit hotel van belang zijn. De zoekmachine-optimalisatie resulteert in extra bezoekers en meer boekingen.

Bezoek Mitland.nl

Screenshots

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief