Headcovers.nl

De headcover van Headcovers.nl is door Hilde van Kersen ontworpen voor mensen die hun haar verliezen door chemotherapie of alopecia. De headcover vormt een zachte hoofdbedekking die goed blijft zitten, niet knelt en luchtig is.

De headcover bestaat uit 2 lagen: de eerste laag wordt gedragen als een muts en de tweede laag als hoofdband er overheen. De headcover is beschikbaar in 14 sprekende kleuren waarbij de klant zelf de gewenste combinatie kan bepalen.

Whirlwind ontwikkelde een nieuwe website waarop dit product gepresenteerd wordt en besteld kan worden. Via het interactieve bestelformulier kiest de gebruiker eenvoudig de gewenste kleur(en) en vult daarna zijn persoonlijke gegevens in. Betalen is mogelijk via iDEAL, PayPal, bankoverboeking, Mister Cash (Belgiƫ) of Sofort (Duitsland).

Bezoek Headcovers.nl

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief