Guitarking

Webwinkel

www.guitarking.nl

Whirlwind heeft de website en webwinkel van gitaarspeciaalzaak Guitarking ontwikkeld. De website beschikt over een sfeervolle lay-out en het assortiment is gekoppeld aan het kassasysteem. Hierdoor hoeft de opdrachtgever de voorraad niet meer in meerdere systemen bij te houden.

Guitarking in Boekel is hét adres voor zowel startende als gevorderde gitaristen. Deze gespecialiseerde gitaarwinkel biedt een uitgebreid assortiment van elektrische en akoestische gitaren, versterkers, effecten en accessoires. Naast de goede prijs-/kwaliteitverhouding biedt Guitarking uitstekende aftersales en beschikt het over een eigen reparatiedienst.

In opdracht van Guitarking heeft Whirlwind een volledig nieuwe webwinkel ontwikkeld waarbij alle producten gekoppeld zijn aan het kassasysteem VMS II van Vendit. Zodoende geeft de webwinkel altijd een actueel beeld van de voorraad en hoeft de opdrachtgever niet meerdere systemen te onderhouden. De lay-out van deze website is ontworpen door Geert Kroes.

Bezoek GuitarKing.nl

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief