AgriWijzer

iOS & Android app

AgriWijzer

AgriWijzer is dé informatiebron voor agrarische ondernemers die hun bedrijf duurzaam en vooruitstrevend willen ontwikkelen. Met AgriWijzer zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, regelgeving en oplossingen binnen de sector. AgriWijzer maakt agrariërs wegwijs in de wirwar van landelijke regels en eisen van overheden en biedt bruikbare tips en praktische oplossingen.

Het hart van AgriWijzer was de AgriWijzer-app. Deze app was online bereikbaar via de AgriWijzer-website en ook te downloaden via de App Store van Apple (iPad) en Google Play (Android). De app bestond uit de onderdelen Regelgeving, Vragenlijst, Resultaat, Advies en Oplossingen. De gebruiker kon op de meeste schermen navigeren via zowel de getekende plattegrond als de opsommingslijst. Via de app kon de gebruiker de regelgeving tot zich nemen, vragen beantwoorden, het resultaat bekijken en de relevante adviezen en oplossingen raadplegen.

De AgriWijzer-app is tot stand gekomen in samenwerking met 2CMORE.

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief