AgriWijzer

Website

www.agriwijzer.nl

AgriWijzer is dé informatiebron voor agrarische ondernemers die hun bedrijf duurzaam en vooruitstrevend willen ontwikkelen. Met AgriWijzer zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, regelgeving en oplossingen binnen de sector. AgriWijzer maakt agrariërs wegwijs in de wirwar van landelijke regels en eisen van overheden en biedt bruikbare tips en praktische oplossingen.

Via de AgriWijzer-website vinden gebruikers uitgebreide informatie over het concept en kunnen zij onder meer een gratis account aanmaken en een betaald abonnement kopen. Door in te loggen op de AgriWijzer-app, zijn meer functies beschikbaar dan in de gratis versie. AgriWijzer is in samenwerking met 2CMORE ontwikkeld voor Broos Water.

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief