Vidisimo: vakantiefoto's en -video's

De Engelstalige website Vidisimo biedt een overzicht van interessante vakantiebestemmingen in verschillende landen. Aan de hand van aansprekende foto's en een informatieve video krijgt de bezoeker een goede indruk van de betreffende vakantiebestemming. We tonen niet alleen mooie steden en dorpen, maar ook musea en andere bezienswaardigheden. Elke pagina bevat een beschrijving van de locatie, in zowel woord als (bewegend) beeld.

Op Vidisimo zijn momenteel zo'n 125 bestemmingen te vinden, voornamelijk in Nederland, België en Duitsland. Elke pagina van een bestemming bevat een beschrijving van de locatie, enkele foto's, een informatieve video, een interactieve locatiekaart, de actuele weersituatie en een weersvoorspelling voor de komende dagen. Bovendien kan de bezoeker eenvoudig een routebeschrijving laten samenstellen en de website van de locatie bezoeken voor meer informatie.

Vidisimo bevat alle landen ter wereld, verdeeld over 8 continenten, te weten Europa, Noord-Amerika, Centraal-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Azië, Oceanië en Antarctica. De opzet is om het aantal locaties door de tijd heen te vergroten. We stellen het dan ook zeer op prijs als bezoekers hun vakantiefoto's/-video's naar ons opsturen voor opname op Vidisimo. We selecteren de beelden en sorteren deze op locatie. Vervolgens plaatsen we ze op de website. Zo zijn uw vakantiebeelden voor een groter publiek zichtbaar!

Bezoek Vidisimo