GameWolf: online casual games

Website

gamewolf.games

Op GameWolf vindt de bezoeker de beste online HTML5-spelletjes die gratis gespeeld kunnen worden. Het uitgebreide aanbod bestaat uit verschillende soorten online games die direct in de browser te spelen zijn.

Van actiespellen tot puzzelspellen en van platformgames tot sportspellen. Daarnaast bevat deze online games site klassieke spellen en spelletjes voor meisjes. Bovendien bestaat het assortiment uit onder meer Paasspellen, Halloweengames en Kerstspellen.

De website is ontworpen voor gebruik op computers, tablets en smartphones. Zodoende kunnen de spellen uit het aanbod niet alleen op een computer gespeeld worden, maar werken ze ook optimaal op een iPad / Android-tablet en iPhone / Android-smartphone. De GameWolf-website past zich automatisch aan het apparaat van de bezoeker aan.

We voegen regelmatig nieuwe online games toe aan het spelaanbod. Zodoende vindt de bezoeker ook de nieuwste online spelletjes op GameWolf. Bovendien kunnen bezoekers ons volgen via Facebook, Twitter en de e-mailnieuwsbrief om automatisch op de hoogte te blijven van de nieuwste online games die via deze website direct te spelen zijn.

De website wordt aangeboden in 4 talen, te weten Engels, Nederlands, Duits en Frans.

GameWolf.games GameWolf.nl GameLion.de GameWolf.fr