DOS Games Archive

Sinds 1998 zijn we actief met de website DOS Games Archive. Zoals de naam aangeeft is dit een archief van computerspellen voor het besturingssysteem MS-DOS. De website wordt dagelijks door duizenden bezoekers bezocht om deze gratis spellen te downloaden. Inmiddels bestaat het aanbod uit meer dan 1.100 games die grofweg tussen 1985 en 2000 ontwikkeld zijn.

Uitgebreid aanbod

De website biedt een zeer divers aanbod van DOS spellen. Alle games zijn ingedeeld in een groot aantal categorie├źn. Via de site kunnen bezoekers eenvoudig het spel vinden waar ze naar op zoek zijn. Zo kan onder meer op jaartal, categorie en versie gezocht worden.

Alle spellen op de site zijn shareware, freeware, speelbare demo's en volledige versies die zijn vrijgegeven als freeware. Dit betekent dat alle aangeboden spellen op legale wijze verspreid mogen worden. Naast de games die gratis gedownload kunnen worden, kunnen bezoekers ook volledige versies kopen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een aantal affiliate-programma's.

Bezoek DOS Games Archive

CMS op maat

Speciaal voor deze website hebben we een gebruiksvriendelijk onderhoudsprogramma ontwikkeld waarmee het spelaanbod in een mum van tijd kan worden beheerd en uitgebreid. Zowel het uploaden van bestanden als het invullen van informatie over de spellen is zo eenvoudig mogelijk gemaakt. In het beheerprogramma wordt gebruikgemaakt van moderne technieken zoals HTML 5, Ajax en JSON.