CabrioRitten.nl

Op CabrioRitten.nl vinden cabriorijders de mooiste autoroutes in Europa, onder meer in Nederland, België, Frankrijk en Spanje. De ritten van de tochten variëren tussen de 150 en 225 kilometer. De gebruiker kan via de site de gewenste route samenstellen en vervolgens afrekenen, bijvoorbeeld per creditcard, PayPal of iDEAL. Via het inloggedeelte krijgt de klant toegang tot de aangeschafte content.

CabrioRitten.nl is ontstaan uit een passie voor autorijden. Naar onze mening ervaar je het autorijden én de omgeving het beste in een cabrio met open dak, ongeacht of het om een 2-zits roadster of een vierpersoons convertible gaat. Via deze website laten we je graag de door ons uitgestippelde routes ervaren.

Met CabrioRitten.nl kun je jouw eigen roadtrip op maat plannen door de tours, ritten en verbindingsroutes naar wens en in de gewenste volgorde te kiezen. Met alle informatie die je krijgt, kun je zelf bepalen welke accommodatie het beste bij je past en wat je wilt doen tijdens jouw roadtrip, naast het genieten van de cabrioritten uiteraard.

Bezoek CabrioRitten.nl