Wordt deze mailing onjuist weergegeven? Bekijk dan de webversie.
 
Whirlwind Internet
 
 
 
Mobiele websites
 
 
 
 
Uw eigen mobiele website
op basis van uw bestaande site
 
vanaf €149
 
 
 
 
Wat is een mobiele website?
 
Een mobiele website wordt ontworpen voor weergave op smartphones zoals de iPhone en Samsung Galaxy. Reguliere websites zijn bedoeld voor gebruik op grote computer-beeldschermen en worden niet optimaal weergegeven op mobiele telefoons vanwege het kleinere scherm.

Om te voorkomen dat de inhoud van een website heel klein wordt getoond en de gebruiker steeds in- en uit moet zoomen, kiest Whirlwind ervoor om bestaande websites uit te rusten met een mobiele versie op basis van responsive design. Zo worden op smartphones bijvoorbeeld alleen de essentiële zaken van een website weergegeven en worden knoppen vergroot zodat deze eenvoudig aangeraakt kunnen worden.

Omdat een mobiele website volgens responsive design gebaseerd is op uw bestaande website, hoeft u geen extra tijd te besteden aan het onderhoud van uw mobiele website. Elke wijziging die u in uw reguliere website doorvoert, is namelijk ook direct van toepassing op de mobiele versie.
 
 
 
 
Wat is het effect van een mobiele website?
 
Als een gebruiker uw website op een smartphone bezoekt die is voorzien van een mobiele versie, is de kans groot dat hij meer tijd op uw website doorbrengt en eerder de gewenste doelen bereikt, zoals het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling. Dankzij een mobiele versie is uw website op een smartphone namelijk veel toegankelijker en eenvoudiger in gebruik. Kortom, een mobiele versie leidt tot betere resultaten van uw website.

Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat 6 op de 10 internetters mobiel online gaat en dat zij dit vrijwel dagelijks doen. In de toekomst neemt het mobiele internetgebruik verder toe, vandaar dat het verstandig is om uw website hierop voor te bereiden.
 
 
 
 
 
 
 
 
Wat kost een mobiele website?
 
De kosten van een mobiele website zijn afhankelijk van de grootte en het type website. Het ontwikkelen van een mobiele versie voor een kleine bedrijfswebsite kost bijvoorbeeld minder tijd dan een mobiele versie voor een webwinkel met een groot aantal pagina's.

Aangezien Whirlwind alleen mobiele versies maakt voor websites die wij zelf ontwikkeld hebben, besparen we tijd omdat we uw website door en door kennen en op de hoogte zijn van de technische achtergrond. Het ontwikkelen van een mobiele versie voor een bedrijfswebsite bieden we aan vanaf €149 exclusief 21% BTW. Het gaat om een eenmalig bedrag; er is geen sprake van een abonnement.

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw website? Reageer dan op dit bericht en we sturen u geheel vrijblijvend een kostenindicatie.
 
 
 
 
Vragen of opmerkingen?
 
Heeft u vragen of opmerkingen over mobiele websites? Neem dan gerust contact met ons op door op deze e-mail te reageren of te bellen naar 0413 352 632.
 
 
www.whirlwind.nl
info@whirlwind.nl
KvK: 17142434
Vluchtoord 7
5406 XP  Uden
T 0413 352 632
F 0413 784 584
 
Wilt u geen e-mailings meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich eenvoudig afmelden.