Wordt deze nieuwsbrief onjuist weergegeven? Bekijk dan de webversie.
 
Whirlwind Internet
 
Whirlwind Nieuws #12
 
oktober 2010
 
 
In deze nieuwsbrief...
 
Website MPI Chemie »
Google bestaat 12 jaar »
Haal meer uit uw webstatistieken »
 
Nieuwe versie Internet Explorer op komst »
Recent opgeleverde projecten »
Klant in beeld »
 
 
 
Website
MPI Chemie
 
Onlangs is de volledig vernieuwde website van MPI Chemie online geplaatst. De website beschikt over een heldere en transparante vormgeving en geeft onder meer een goed overzicht van de producten. Naast de website hebben we een nieuwe huisstijl en het drukwerk verzorgd.
 
lees verder  »
 
 
Google bestaat 12 jaar
 
Op 27 september vierde Google haar 12-jarige bestaan. Dat zal niet veel mensen ontgaan zijn aangezien op die dag een schilderij van een verjaardagstaart met daarop de naam 'Google' op de homepage prijkte. In 1998 werd Google in een kleine garage opgericht door Larry Page en Sergey Brin. 12 jaar later is Google uitgegroeid tot één van de meeste invloedrijkste merken en websites. Tegenwoordig werken er bij Google Inc. bijna 20.000 mensen op het hoofdkantoor in Mountain View (nabij San Francisco), dat ook wel 'Googleplex' wordt genoemd.
 
 
 
 
Haal meer uit uw webstatistieken
 
Analytics, de bezoekersteller van Google waar veel websites gebruik van maken, biedt de mogelijkheid om de resultaten van uw website in kaart te brengen. Bijvoorbeeld door het aantal ingevulde contactformulieren in een grafiek weer te geven. Ook is het mogelijk om bij te houden waar bezoekers eventueel afhaken tijdens een bestelproces. Verder is een koppeling met AdWords, het advertentiesysteem van Google, ook interessant: u ziet dan wat 'betaalde' bezoekers op uw website doen. Wilt u meer inzicht in het gebruik van uw website? Neem dan contact op, waarna we vrijblijvend de mogelijkheden op een rij zetten.  
 
neem contact op  »
 
 
 
 
Nieuwe versie Internet Explorer op komst
 
In september kondigde Microsoft een beta-versie van Internet Explorer 9 aan. De nieuwe browser is in technisch en visueel opzicht verbeterd. De interface is minimalistisch geworden zodat er zoveel mogelijk ruimte is voor het weergeven van websites. IE9 ondersteunt HTML 5, de nieuwste versie van de taal waarin websites worden geschreven. De beta-versie is verkrijgbaar in diverse talen en is geschikt voor Windows Vista en Windows 7.  
 
meer over IE9  »
 
 
 
 
Recent opgeleverde projecten
 
Hieronder presenteren we enkele projecten waaraan we onlangs hebben gewerkt.
 
 
Website GooDiD
 
GooDiD, een initiatief van Teja Heurkens en Renate Zeekaf, beschikt vanaf half september over een eigen website. Op deze site worden de verschillende mogelijkheden op het gebied van personal styling behandeld en kunnen zaken zoals het programma en de tarieven van de workshops bekeken worden.
 
bezoek de site  »
 
 
 
Brochure Van Geffen AMS
 
Voor Van Geffen AMS, een bedrijf uit 's-Hertogenbosch dat onder meer trillingsmetingen verricht in de industriële sector, hebben we onlangs een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Het eerste resultaat is een full color brochure waarin de specialismen van dit bedrijf worden gepresenteerd. Daarnaast wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe website inclusief een op maat ontwikkeld loginsysteem waarmee opdrachtgevers de rapportages kunnen downloaden.
 

 
 
 
Nieuwsbrief De Knoerissen
 
Voor de Udense carnavalsstichting heeft Whirlwind een digitale nieuwsbrief ontworpen die de naam 'Vèèrekesmail' heeft gekregen. Deze nieuwsbrief vervangt het papieren blad 'De Trog' en houdt de leden op de hoogte van de laatste actualiteiten. De nieuwsbrief wordt via hetzelfde CMS als de Knoerissen-site beheerd en de verzending verloopt via onze eigen mailingapplicatie.
 
bekijk de eerste nieuwsbrief  »
 
 
 
Klant in beeld
 
Elke maand zetten we één van onze klanten in de spotlight. Voor oktober is dat Kicky Daoud van
Feniks Organizing.
 
 
Feniks Organizing
 
Feniks Organizing helpt drukbezette mensen om hun werk zo te organiseren dat ze effectiever kunnen werken. Daardoor hebben ze meer tijd voor belangrijke zaken en minder last van werkstress. Enkele mogelijkheden zijn werkplekanalyse, individuele coaching, workshops en in-companytrainingen.
 
bezoek de site  »
 
www.whirlwind.nl
info@whirlwind.nl
KvK: 17142434
Vluchtoord 7
5406 XP  Uden
T 0413 _ 352 632
F 0413 _ 784 584
 
Wilt u Whirlwind Nieuws niet meer ontvangen? Dan kunt u zich eenvoudig afmelden.