Wordt deze nieuwsbrief onjuist weergegeven? Bekijk dan de webversie.
 
Whirlwind Internet
 
Whirlwind Nieuws #11
 
september 2010
 
 
In deze nieuwsbrief...
 
Webwinkel Asanti Sana Fashion »
De Smaak van Holland: 26-29 augustus »
Activiteiten bij De Smaak van Holland »
 
Laat uw site gratis door ons checken »
Recent opgeleverde projecten »
Klant in beeld »
 
 
 
Webwinkel
Asanti Sana Fashion
 
Voor Asanti Sana heeft Whirlwind een nieuwe website inclusief webwinkel ontwikkeld. Bij Asanti Sana kunnen handgemaakte slippers en riemen uit Kenia worden besteld. De producten bestaan uit natuurlijke materialen en zijn voorzien van fraaie decoraties.
 
lees verder  »
 
 
De Smaak van Holland: 26-29 augustus
 
In verband met De Smaak van Holland, waarvoor Whirlwind eerder dit jaar de website heeft ontwikkeld, ontvangt u onze nieuwsbrief van september een aantal dagen eerder. Wij willen u namelijk graag informeren over dit unieke evenement dat aanstaande donderdag van start gaat. Een bezoekje aan deze happening in de Keukenhof in Lisse is wat ons betreft zeker een aanrader.  
 
bezoek de site  »
 
 
 
 
Activiteiten bij De Smaak van Holland
 
Vier dagen lang vindt u bij De Smaak van Holland het mooiste, beste en meest bijzondere uit eigen land. Een aantal activiteiten op een rij:
  • Voor het Guinness Book of Records wordt een recordpoging gedaan om het grootste kaasplateau ter wereld te maken.
  • Er wordt een heuse kunstschaatsbaan aangelegd zodat jong en oud in de zomer ijspret kan beleven, uiteraard inclusief koek en zopie.
  • Het kledingmerk van Humberto Tan zal een modeshow verzorgen.
  • Liefhebbers van Hollandse kost zullen zeker aan hun trekken komen; er is volop te eten en te drinken.
  • Radio 100%NL verzorgt Nederlandstalige muziek.
  • Er is aandacht voor bijzondere Nederlandse fietsen en moderne elektrische scooters.
  • En verder: oerhollandse ambachten, kunst van Nederlandse bodem, de verkiezing van de lekkerste kaas van Nederland... eigenlijk te veel om op te noemen.
Tegelijkertijd kunt u genieten van de kleurrijke en typisch Hollandse omgeving van de Keukenhof. Ontdek zelf waar een klein land groot in kan zijn en kom naar De Smaak van Holland!  
 
bekijk het programma  » 
 
 
 
Laat uw site gratis door ons checken
 
Hoe tevreden bent u over uw website? Heeft u het idee dat er bepaalde zaken beter kunnen? Of wellicht denkt u dat er meer resultaat met uw website te behalen valt?
Wij voeren graag voor u een kosteloze site-check uit. Bij zo'n check evalueren we een website op een aantal zaken, zoals vormgeving, inhoud, gebruiksvriendelijkheid en techniek. Vervolgens ontvangt u een duidelijk overzicht en een bijpassend advies. Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact op.  
 
onze contactgegevens  »
 
 
 
 
Recent opgeleverde projecten
 
Hieronder presenteren we een nieuwe website die door ons is ontwikkeld.
 
 
Website Oppepper.nu
 
De website Oppepper.nu richt zich op mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Via de site worden twee 'oppeppers' aangeboden: een financiële oppepper en een mentale oppepper. Oppepper.nu is een initiatief van Perspective Coaching, waarvoor Whirlwind eerder ook de website ontwikkelde.
 
bezoek de site  »
 
 
 
Nieuwe websites in aantocht
 
De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met verschillende nieuwe websites, waaronder een aantal webwinkels. Deze sites zullen de komende tijd één voor één online worden gepresenteerd. In de komende nieuwsbrieven informeren wij u graag over deze nieuwe producties.
 
 
 
 
 
Klant in beeld
 
Vanaf deze nieuwsbrief zetten we elke maand één van onze klanten in de spotlight. De eerste website die we op deze manier onder de aandacht brengen is OLED-Experience.nl. OLED Experience is een uitgebreide website over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van OLED-beeldschermen, displays, verlichting en gadgets.
 
 
Website OLED Experience
 
OLED-technologie is zeer innovatief en zorgt voor sprankelende kleuren. Deze techniek maakt momenteel zijn intrede op de markt van elektronische producten die voorzien zijn van een display / beeldscherm. Van GSM's en scheerapparaten tot platte TV's en computerschermen.
 
bezoek de site  »
 
www.whirlwind.nl
info@whirlwind.nl
KvK: 17142434
Vluchtoord 7
5406 XP  Uden
T 0413 352 632
F 0413 784 584
 
Wilt u Whirlwind Nieuws niet meer ontvangen? Dan kunt u zich eenvoudig afmelden.