Wordt deze nieuwsbrief onjuist weergegeven? Bekijk dan de webversie.
 
Whirlwind Internet
 
Whirlwind Nieuws #10
 
augustus 2010
 
 
In deze nieuwsbrief...
 
Website MariSLN »
Nieuw postadres: Postbus 1, 5400 AA Uden »
 
Whirlwind klaar voor IPv6 »
Recent opgeleverde projecten »
 
 
 
Website
Kapperszaak MariSLN
 
Recent heeft het in- en exterieur van kapperszaak MariSLN in Uden een ingrijpende restyling ondergaan.
Tegelijkertijd is ook een nieuwe huisstijl geïntroduceerd. Dit was aanleiding om ook de website geheel te herzien.
 
lees verder  »
 
 
Nieuw postadres: Postbus 1, 5400 AA Uden
 
Onlangs hebben we onze postbus in Veghel vervangen door een postbus in Uden. Voortaan kunt u uw post naar het nieuwe adres sturen. Is ons postadres in uw adressenbestand opgenomen?
Zo ja, dan verzoeken we u dat te vervangen door het onderstaande adres. Bij voorbaat dank!

Postbus 1
5400 AA  Uden
 
 
 
 
Whirlwind klaar voor IPv6
 
Het Internet Protocol (IP) is de basis van het internet. Elke computer op het internet heeft een uniek nummer (IP-adres). Door deze IP-adressen weten computers elkaar te vinden en is communicatie over het internet mogelijk. Om er voor te zorgen dat iedereen hiervoor dezelfde afspraken hanteert, is in 1981 het Internet Protocol versie 4 (IPv4) ontwikkeld. Dit protocol biedt ruimte aan maximaal vier miljard adressen.
Vanwege het vele gebruik van het internet is de verwachting dat over ongeveer anderhalf jaar geen nieuwe IPv4-adressen meer uitgegeven kunnen worden.  
 
lees verder  »
 
 
 
 
Recent opgeleverde projecten
 
Hieronder presenteren we enkele nieuwe websites die door ons zijn ontwikkeld. Ook in de komende nieuwsbrieven houden we u graag op de hoogte van afgeronde projecten.
 
 
Website Aries Advocaten
 
De Flash-site van Aries Advocaten is vervangen door een nieuwe, moderne website die goed aansluit op het kantoor en de bijbehorende huisstijl. De nieuwe site komt betrouwbaar en transparant over. Lees het artikel op onze site voor meer informatie over dit project.
 
lees verder  »
 
 
 
Website De Bouw Houten
 
Mini-site over het bedrijfspand 'De Bouw', gesitueerd aan de Lange Schaft in Houten (Utrecht). Het representatieve pand kan op de website worden bekeken door middel van enkele computerimpressies. De site geeft verder een overzicht van de diverse kenmerken en mogelijkheden.
 
bezoek de site  »
 
 
 
Nieuwsbriefsjabloon Air Liquide
 
Air Liquide stuurt regelmatig een interne nieuwsbrief naar haar medewerkers. Whirlwind heeft hiervoor een sjabloon gemaakt zodat Air Liquide zelf de nieuwsbrief door middel van Microsoft Publisher kan vullen. De nieuwsbrief is geschikt voor drukwerk en wordt ook als PDF-document per e-mail verzonden.
www.whirlwind.nl
info@whirlwind.nl
KvK: 17142434
Vluchtoord 7
5406 XP  Uden
T 0413 352 632
F 0413 784 584
 
Wilt u Whirlwind Nieuws niet meer ontvangen? Dan kunt u zich eenvoudig afmelden.