Wordt deze nieuwsbrief onjuist weergegeven? Bekijk dan de webversie.
 
Whirlwind Internet
 
Whirlwind Nieuws #9
 
juli 2010
 
 
In deze nieuwsbrief...
 
Website Daan Dansen Elektronica »
Nieuwe medewerker: Rogier van Schaijk »
 
Twitter, ook iets voor u? »
Recent opgeleverde projecten »
 
 
 
Website
Daan Dansen Elektronica
 
Half juni is de nieuwe website van Daan Dansen Elektronica op het internet gepresenteerd. De site beschikt over een nieuwe, frisse vormgeving en bevat meer inhoud dan voorheen.
 
lees verder  »
 
 
Nieuwe medewerker: Rogier van Schaijk
 
Op maandag 5 juli is onze nieuwe medewerker Rogier van Schaijk aan de slag gegaan. Rogier is gespecialiseerd in webdevelopment, waaronder XHTML en CSS, PHP en MySQL.

Bij de realisatie van websites werkt Rogier samen met Paul van Gestel. Paul is sinds januari dit jaar bij Whirlwind in dienst en richt zich voornamelijk op de vormgeving van websites en allerlei aanverwante zaken.
 
 
 
 
Twitter, ook iets voor u?
 
Twitter heeft sinds de start in oktober 2006 een grote groei doorgemaakt. In allerlei media wordt regelmatig verwezen naar berichten die via deze internetdienst zijn gepubliceerd.
Via Twitter kunnen gebruikers korte tekstberichten plaatsen. Het is een zogenaamde sociale netwerksite waarbij iedereen een eigen profiel heeft.
Aangezien Twitter door veel mensen wordt gebruikt, is het ook zakelijk gezien een interessante mogelijkheid om met anderen in contact te treden. Denkt u er over om met uw bedrijf iets met Twitter te doen? Desgewenst helpen we u daar graag bij.
 
 
 
 
Recent opgeleverde projecten
 
Hieronder presenteren we enkele nieuwe websites die door ons zijn ontwikkeld. Ook in de komende nieuwsbrieven houden we u graag op de hoogte van afgeronde projecten.
 
 
Henos Natuursteen
 
Henos heeft 35 jaar ervaring met grafmonumenten voor begraven en cremeren. Het bedrijf biedt een groot assortiment van monumenten aan en ontwikkelt ook unieke producten op maat. Henos beschikt over showrooms in Oss, Wijchen en Den Bosch. Lees het artikel op onze site voor meer informatie over dit project.
 
lees verder  »
 
 
 
Euregio~Taalregio
 
Euregio~Taalregio is een door ISA Vertaal georganiseerd evenement waarbij bedrijfsleven, onderwijs en overheid elkaar ontmoeten. Vrijdag 1 oktober 2010 staat geheel in het teken van taalzaken en de Euregio (Nederland, België en Duitsland). De bijeenkomst vindt plaats bij de Hoge Hotelschool in Maastricht.
 
bezoek de site  »
 
 
 
TFM Studio Kitty
 
TFM Studio Kitty in Kerkrade is gespecialiseerd in figuurcorrectie en begeleiding bij afslanken, specifiek afgestemd op de vrouw door middel van de Zwitserse 'thermo-fysische-methode' (TFM). Op de website zijn de verschillende mogelijkheden vermeld en wordt achtergrondinformatie aangeboden.
 
bezoek de site  »
 
www.whirlwind.nl
info@whirlwind.nl
KvK: 17142434
Vluchtoord 7
5406 XP  Uden
T 0413 352 632
F 0413 784 584
 
Wilt u Whirlwind Nieuws niet meer ontvangen? Dan kunt u zich eenvoudig afmelden.