Wordt deze nieuwsbrief onjuist weergegeven? Bekijk dan de webversie.
 
Whirlwind Internet
 
Whirlwind Nieuws #8
 
juni 2010
 
 
In deze nieuwsbrief...
 
Websites De Smaak van Italië en Holland >>
Whirlwind Nieuws in een nieuwe vorm >>
Zoekmachine-optimalisatie, ook voor u? >>
 
De Smaak van Italië: 4,5 en 6 juni >>
Vacature frontend webdeveloper >>
Recent opgeleverde projecten >>
 
 
 
Websites
De Smaak van Italië
De Smaak van Holland
 
In opdracht van Maestro Events heeft Whirlwind twee websites opgeleverd voor de evenementen De Smaak van Italië en De Smaak van Holland.
 
lees verder  >>
 
 
Whirlwind Nieuws in een nieuwe vorm
 
De nieuwsbrief van Whirlwind, waarmee u op de hoogte blijft van ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder, is volledig herzien. Deze digitale nieuwsbrief vervangt de papieren editie die voorheen bij uw factuur werd gevoegd. In elke editie wordt een onderwerp behandeld. Deze keer het tweede artikel over hoe een website geoptimaliseerd kan worden voor zoekmachines zodat deze beter vindbaar is. We hopen dat de nieuwsbrief in de smaak valt en zijn benieuwd naar uw reactie.
 
 
 
 
Zoekmachine-optimalisatie, ook voor u?
 
In dit tweede deel van het artikel over zoekmachine-optimalisatie wordt ingegaan op onder meer domeinnamen, paginatitels, sitemaps en meta-tags aangezien deze ook van invloed zijn op de positie van uw website in de zoekresultaten van zoekmachines.  
 
lees verder  >>
 
 
 
 
 
De Smaak van Italië: 4,5 en 6 juni
 
Aankomende vrijdag, zaterdag en zondag vindt in de tuinen van Kasteel De Haar (Utrecht) voor de zevende keer het evenement De Smaak van Italië plaats. Wandelend langs de diverse exposanten, activiteiten en podia vindt u het mooiste, lekkerste, nieuwste en beste uit dit prachtige land. Op de door Whirlwind ontwikkelde website www.italieevenement.nl vindt u meer informatie en kunt u desgewenst online kaarten kopen.
Een aanrader voor aankomend weekend!
 
bezoek de website  >>
 
 
 
 
Vacature frontend webdeveloper
 
Whirlwind is op zoek naar een nieuwe collega. We zoeken een fulltime webdeveloper op HBO-niveau met ruime kennis van XHTML, CSS en zoekmachineoptimalisatie.
Bent u degene die we zoeken of weet u iemand die mogelijk interesse heeft in deze vacature? We horen het graag! Op onze site vindt u de verdere toelichting.
 
bekijk de vacature  >>
 
 
 
 
Recent opgeleverde projecten
 
Graag presenteren we hieronder enkele nieuwe websites die door ons zijn ontwikkeld. In de komende nieuwsbrieven houden we u op de hoogte van afgeronde projecten.
 
 
Udense Musical
 
De Stichting Udense Musical (SUM) heeft als doel het organiseren van een voor Uden en omstreken uniek cultureel evenement in de vorm van een musical.
De Udense Musical gaat de nieuwe editie tegemoet met een geheel vernieuwde website. Zowel het logo als de inhoud van de site zijn onderhanden genomen.
 
lees verder  >>
 
 
 
WKUDEN 2010
 
Op de Markt in het centrum van Uden zou deze zomer wederom een evenement rondom het WK Voetbal plaatsvinden waarbij de wedstrijden op een grote LED-wall worden vertoond. Helaas is het niet haalbaar gebleken om WKUDEN door te laten gaan, maar de website is wel volgens plan ontwikkeld en opgeleverd.
 
lees verder  >>
 
 
 
Verander Team Coaching
 
Verander Team Coaching laat teamleden beter met elkaar samenwerken door middel van coaching en begeleiding. De website van Verander Team Coaching geeft informatie over de dienstverlening en bevat een interactieve test waarmee bezoekers inzicht kunnen krijgen in de sterktes en zwaktes van een team.
 
lees verder  >>
 
 
 
Schimmelpennink Couture
 
Schimmelpennink Couture is een dameskledingwinkel in Elburg die gespecialiseerd is in elegante tijdloze kleding. In de door Whirlwind ontwikkelde webwinkel Schimmelpennink.com kunnen jurkjes, sieraden, vestjes en andere producten worden gekocht.
 
lees verder  >>
 
www.whirlwind.nl
info@whirlwind.nl
KvK: 17142434
Vluchtoord 7
5406 XP  Uden
T 0413 352 632
F 0413 784 584
 
Wilt u Whirlwind Nieuws niet meer ontvangen? Dan kunt u zich eenvoudig afmelden.