Whirlwind lanceert online games site GameWolf

Naast onze werkzaamheden voor opdrachtgevers hebben we in onze vrije tijd gewerkt aan de ontwikkeling van een online games site. Op deze website, die we GameWolf hebben genoemd, kan de bezoeker meer dan 250 HTML5-spelletjes spelen. De verschillende soorten online spellen kunnen direct in de browser gespeeld worden. Naast de Engelstalige, internationale versie bieden we GameWolf ook aan in het Nederlands, Duits en Frans.

Van actiespellen tot puzzelspellen en van platformgames tot sportspellen. Daarnaast bevat deze online games site klassieke spellen en spelletjes voor meisjes. Bovendien bestaat het assortiment uit onder meer Paasspellen, Halloweengames en Kerstspellen.

De website is ontworpen voor gebruik op computers, tablets en smartphones. Zodoende kunnen de spellen niet alleen op een computer gespeeld worden, maar werken ze ook optimaal op een iPad / Android-tablet en iPhone / Android-smartphone. De GameWolf-website past zich automatisch aan het apparaat van de bezoeker aan.

We voegen regelmatig nieuwe online games toe aan het spelaanbod. Zodoende vindt de bezoeker ook de nieuwste online spelletjes op GameWolf. Bovendien kunnen bezoekers ons volgen via Facebook, Twitter en de e-mailnieuwsbrief om automatisch op de hoogte te blijven van de nieuwste online games die via deze website direct te spelen zijn.