Whirlwind introduceert nieuwe website

Eindelijk is het zover: de nieuwe Whirlwind-website is een feit. Tussen opdrachten voor klanten door, hebben we de laatste tijd gewerkt om onze eigen website volledig te herzien. Het resultaat is een frisse, moderne site met veel informatie over onze diensten en producten én de projecten die we de afgelopen jaren hebben uitgevoerd.

Op de nieuwe website komt ons dienstenpakket uitgebreid aan bod: Websites, Webwinkels, Webapplicaties, iOS & Android apps, E-mailings, Webmarketing, Webhosting, Grafisch ontwerp en Fotografie. Op deze pagina's wordt verwezen naar de belangrijkste projecten zodat de bezoeker zich een beeld kan vormen van onze werkzaamheden. In het onderdeel Referenties bevinden zich nog meer voorbeelden van projecten die we hebben uitgevoerd, welke verdeeld zijn over dezelfde categorieën. Van verschillende projecten is ook een detailpagina beschikbaar met daarop meer informatie en screenshots.

Daarnaast bevat de website veel achtergrondinformatie over Whirlwind zelf, waaronder een bedrijfsprofiel, een lijst met opdrachtgevers en partners, een overzicht van de sponsoring door Whirlwind en de eigen projecten die we hebben opgezet. Bovendien is informatie te vinden over de internetartikelen die we hebben geschreven en de prijzen die we in het verleden hebben gewonnen.

Op deze website zijn vanaf nu ook alle berichten te vinden die we sinds 2005 voor de Whirlwind-nieuwsbrief hebben geschreven. De berichten zijn verdeeld over 2 categorieën, namelijk Whirlwind-nieuws en internetnieuws. Uiteraard is de website ook voorzien van een mobiele versie voor gebruik op smartphones.

Wij hopen dat u onze website met plezier zult gebruiken. Eventuele vragen, opmerkingen en/of suggesties vernemen we uiteraard graag. U kunt ons eenvoudig bereiken via de contactpagina.