Webwinkel MotorkledingStore.nl vernieuwd

Onlangs hebben we de webwinkel van MotorkledingStore.nl volledig vernieuwd. De nieuwe website is sneller en gebruiksvriendelijker, het productfilter en de maathulp zijn uitgebreid en de mobiele versie is sterk verbeterd. Tevens is het nu mogelijk om in de checkout een afhaalpunt van PostNL als bezorgadres te selecteren.

Vrijwel alle onderdelen van MotorkledingStore.nl zijn bij deze nieuwe versie onder handen genomen. De navigatie is vereenvoudigd, de lay-out is geoptimaliseerd (de vertrouwde en herkenbare huisstijl is gehandhaafd) en het inloggedeelte voor klanten met een account is vernieuwd. Dankzij dit gedeelte van de website hebben zij bijvoorbeeld altijd inzicht in de status van hun bestellingen. Ook is het mogelijk om daar de persoonlijke gegevens, de adressen en het wachtwoord van het account te wijzigen.

Het aantal betaalmethodes in de checkout is uitgebreid. De betaalmethodes Belfius en KBC (beide voor België) zijn toegevoegd, onder meer omdat de webwinkel steeds vaker bestellingen uit het buitenland ontvangt. De webshop is gekoppeld aan Mollie, een andere payment service provider dan voorheen. Daarnaast zijn voor iDEAL de banken Moneyou en Handelsbanken toegevoegd.

Dankzij de nieuwe versie is de omzet van de webwinkel gestegen; een mooie beloning van het harde werk. Deze website is tot stand gekomen in samenwerking met 2CMORE.