Website DOS Games Archive volledig vernieuwd

Onze website DOS Games Archive hebben we onlangs voorzien van een volledig nieuwe versie. Deze DOS-spellensite wordt dagelijks door duizenden bezoekers wereldwijd bezocht. De website bevat nu een responsive lay-out zodat de site zowel op desktopcomputers als tablets en smartphones optimaal wordt weergegeven. Verder zijn de zoekmogelijkheden uitgebreid, zijn gamevideo's toegevoegd en laden de pagina's sneller dankzij optimalisatie en caching.

De About-pagina is nieuw en bevat een overzicht van hoe de website zich door de jaren heen ontwikkeld heeft, van de zomer van 1998 tot nu. Met de komst van de nieuwe versie hebben we ook een 'tag line' geïntroduceerd, namelijk "The home of DOS games since 1998". Hiermee benadrukken we de leeftijd van de website en haar dienstverlening aan de bezoekers door de jaren heen.

DOS Games Archive is geheel op maat ontwikkeld, zowel qua front-end als back-end. Bij deze nieuwe versie is veel aandacht besteed om de database-gestuurde website zo snel mogelijk te maken. Tevens is de zoekmachine vernieuwd zodat betere zoekresultaten worden getoond, worden de te koop aangeboden spellen meer onder de aandacht gebracht en ligt nu meer de nadruk op het online spelen van DOS-spellen in plaats van het downloaden.

DOS Games Archive is bereikbaar op www.dosgamesarchive.com.