100 bestemmingen op reiswebsite Vidisimo

Begin dit jaar is onze reiswebsite Vidisimo online gegaan. Deze Engelstalige website biedt een overzicht van interessante vakantiebestemmingen in verschillende landen. Aan de hand van een informatieve video en aansprekende foto's krijgt de bezoeker een goede indruk van de betreffende locatie. We tonen niet alleen interessante steden en dorpen, maar ook musea en andere bezienswaardigheden. Elke pagina bevat een beschrijving van de locatie, in zowel woord als (bewegend) beeld. Onlangs is de honderdste bestemming aan Vidisimo toegevoegd.

De 100 bestemmingen op Vidisimo zijn met name gelegen in Nederland, België en Duitsland. Elke pagina van een bestemming bevat een informatieve video, een beschrijving van de locatie, enkele foto's, een interactieve locatiekaart, de actuele weersituatie en een weersvoorspelling voor de komende dagen. Bovendien kan de bezoeker eenvoudig een routebeschrijving laten samenstellen en de website van de locatie bezoeken voor meer informatie.

De opzet is om het aantal locaties door de tijd heen te vergroten. We stellen het dan ook zeer op prijs dat bezoekers hun (vakantie)foto's naar ons opsturen voor opname op Vidisimo. We selecteren de beelden en sorteren deze op locatie. Vervolgens plaatsen we ze op de website, inclusief onder meer een video en een korte beschrijving. Zo zijn uw (vakantie)foto's voor een groter publiek zichtbaar!