GroenBezorgen verzorgt alle postzaken Whirlwind

Sinds eind juli verzorgt fietskoeriersbedrijf GroenBezorgen al onze postzaken. Elke werkdag halen zij de pakketjes en post van de webshopbestellingen bij ons op. Afhankelijk van de bestemming worden de poststukken per fietskoerier of via DHL bij de klant bezorgd. De pakketjes met een buitenlandse bestemming worden door GroenBezorgen bij PostNL aangeleverd en gescand, waarna PostNL de verzending verzorgt. Bovendien leegt GroenBezorgen elke week onze postbus en levert de post op ons adres af.

De dienstverlening van GroenBezorgen bespaart ons tijd en moeite. Bovendien is het milieuvriendelijke aspect een belangrijk pluspunt. Bezorging per fietskoerier en het transport via bestelauto's op groengas hebben immers een positief effect op het milieu. Bovendien zijn we zeer tevreden over de persoonlijke en snelle service die GroenBezorgen biedt.

Eerder ontwikkelde Whirlwind de website en een webapp voor GroenBezorgen. Op de website worden alle mogelijkheden van dit bedrijf gepresenteerd, inclusief de tarieven. Ook is het mogelijk om online direct een rit te bestellen. Via de webapp beheert GroenBezorgen deze ritten op een gebruiksvriendelijke manier. Meer weten over GroenBezorgen? Neem dan een kijkje op GroenBezorgen.com.