E4 toegevoegd aan assortiment RALkleuren.com

Naast de projecten die we voor onze opdrachtgevers uitvoeren, exploiteren we zelf ook meerdere webconcepten. Eén van deze websites is RALkleuren.com, een online kleurengids van het RAL-coderingssysteem. RALkleuren.com en de vertalingen van deze site richten zich hoofdzakelijk op Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en Zweden. Via deze websites, die dagelijks door duizenden bezoekers bezocht worden, verkopen we sinds maart 2015 fysieke kleurenwaaiers. Tot op heden zijn bestellingen naar meer dan 65 verschillende landen verzonden.

Onlangs hebben we de RAL E4 aan het assortiment toegevoegd. De RAL E4 is een kleurenwaaier die alle 70 metallickleuren uit de RAL Effect kleurcollectie bevat. Elke pagina van de waaier toont één kleur. De kleurenwaaier heeft een afmeting van 5 bij 13 centimeter en de kleurpagina's zijn in high gloss uitgevoerd.

RAL Effect bestaat naast de 70 metallickleuren uit 420 vaste kleuren. Alle kleuren uit deze collectie zijn bedoeld voor verf op waterbasis.