Applicatie voor Mitland Bowling opgeleverd

Mitland Bowling, gelegen aan de rand van de stad Utrecht (naast de Berekuil), biedt 9 volautomatische bowlingbanen en is voorzien van technische snufjes zoals het Music Thrill Vision System. Deze combinatie van beeld en geluid zorgt voor een gezellige, swingende sfeer. Bovendien beschikt de bowling over een bar en zijn er 2 restaurants voor tafelgrill en à la carte. Voor Mitland Bowling heeft Whirlwind onlangs een webapplicatie op maat ontwikkeld voor de complete planning van de bowlingbanen.

Verschillende gebruikers hebben toegang tot de applicatie, waaronder medewerkers van de receptie, de restaurants en uiteraard de bowling zelf. Op het hoofdscherm kunnen zij per dag zien welke boekingen gepland zijn. Middels drag & drop is het mogelijk om een boeking te verplaatsen, bijvoorbeeld qua tijd en/of bowlingbaan. Middels kleur wordt bij de boekingen aangegeven welk arrangement het betreft, bijvoorbeeld een kinderfeestje. Alle gebruikers hebben altijd inzicht in de meest actuele situatie, onder meer doordat het boekingsscherm automatisch wordt bijgewerkt nadat een andere gebruiker een boeking toegevoegd of gewijzigd heeft.

Bij het maken van een nieuwe boeking controleert het systeem of alle zaken juist zijn ingevuld (waaronder het aantal volwassenen en/of kinderen per baan) en of de gewenste baan of banen beschikbaar zijn. Tevens verschijnen hierbij direct de totaalkosten in beeld. Via het bowlingplatform zijn statistieken op te vragen over het aantal (type) boekingen per dag. Tevens kan de opdrachtgever via de applicatie de tarieven en gebruikers beheren, evenals de arrangementen en de bijzondere dagen.

Mitland Bowling maakt met volle tevredenheid gebruik van dit systeem. Deze nieuwe methode bespaart de medewerkers veel tijd en moeite, zodat zij zich bijvoorbeeld nog meer kunnen richten op de klant om hem of haar een plezierige middag of avond te bezorgen.