Webwinkels

Whirlwind is gespecialiseerd in de ontwikkeling van gebruiksvriendellijke webwinkels waarbij de voorzijde volledig op maat wordt gemaakt en zodoende aansluit op uw huisstijl. Aan de achterzijde maken wij gebruik van het flexibele OpenCart-systeem. Dit systeem wordt zowel nationaal als internationaal veel gebruikt en is modulair opgezet.

Onder andere Nederlandse bedrijven zoals Sisow (payment service provider) en MyParcel / Sendcloud (koppeling met PostNL) ontwikkelen modules voor OpenCart. Voorbeelden van andere modules zijn: productfilter voor het toegankelijk maken van een groot assortiment, uitgebreidere zoekmachine met suggesties zodat de bezoeker snel vindt wat hij zoekt, een veelomvattende verzendmodule voor het instellen van verzendkosten in diverse situaties en one page checkouts die het afrekenproces zeer eenvoudig en transparant maken.

Ook koppelingen met Excel of een kassasysteem zoals VMS II behoren tot de mogelijkheden.

Ruime praktijkervaring

We hebben ruime ervaring met de ontwikkeling van webwinkels. Uit de praktijk, dankzij onder meer onze eigen webwinkel ToyBricks.nl, weten we wat komt kijken bij een goede webwinkel. Zodoende bieden we niet alleen een website en/of webshop die prettig functioneert, er goed uitziet en technisch goed in elkaar zit, maar denken we ook graag met u mee en dragen tips en suggesties aan.

Referenties

Diensten voor webwinkels